Polski TOP Serwer

Zapraszamy do rejestracji !

Ogłoszenie

wbij na serwer minecraft 178.19.107.205:25783 wbijaj na nasz serwerek GTA IV : Multiplayer 178.19.105.69:10009 wbij na serwerek Counter Strike 1.6 178.19.107.204:27404

#1 2014-06-12 15:43:34

Emilian

Head Admin

Punktów :   

[GF] Witam...Obiekty palomino creek

Witam mam do zaoferowania ³adne obiekty palomino creek...S± to moje pierwsze obiekty robione pod serwer City-santos jednak ,¿e H@ zachowa³ siê jak dziecko i on nie wypali³ chce wam daæ poczatek mojej pracy...Mo¿e nie jest tego du¿o ale obiekty te¿ nie s± skoñczone a w przysz³o¶ci zamierzam kontyn³owaæ prace nad nimi i zrobiæ serwer w owym miasteczku
To mo¿e zaczniemy od:
Spawnik...Mam nadzieje ,¿e siê spodoba.

Teraz drugie zdj z spawna

Nastêpne jest mini rondo (my¶le ,¿e nie wysz³o za dobrze ale zawsze co¶ daje efektu

Tutaj mamy taki mini komis samochodowy(jaki¶ biznesik dla gracza lub co¶ innego to ju¿ zale¿y od waszych pomys³ów

Tutaj mamy cos na wzór korporacji taksówkarskiej lub czego¶ innego co by¶cie chcieli.

Nastêpne jest FD nie ma du¿o rzeczy w nim ale wa¿ne ,¿e jest samo (W przysz³ym update my¶le aby zrobiæ interiory do poszczególnych domów i budynków

Ostatnia rzecz to mini placyk (Nie mia³em pomys³u na to co tam umie¶ciæ...Mia³ byæ tam ko¶ció³ ale jako¶ nie mog³em spasowaæ go

Na razie to wszystko...Czekam na propozycje co tam dodaæ(Bêdzie MC jeszcze) my¶le ,¿e komu¶ siê to przyda i chocia¿ jedna osoba bêdzie z nich zadowolona..Mi siê i tak nie przydadz± a je¿eli nawet to zrobie je zgodnie z swoimi my¶lami...

//link wygas³

PS:Nie zachêcam do robienia serwerów z xxxKnightxxx (Quentinem) dzieciak ,który chce wykorzystaæ ka¿d± okazje Pseudo hacker ,który wszystkich ddosuje xD a jak brakuje mu tekstów to grozi wszystkim ,¿e pójdzie na policje

Stopka forum

RSS